banner913
banner932
banner1012

Çırılçıplak soyunup sokak lambasının tepesine çıktı

banner1020

Heyecanla takip edilen Dünya Kupası'nın kazananı Arjantin oldu. Arjantinli taraftarlar Dünya Kupası'nı kazanmayı ülkedeki bir dizi geçit töreniyle kutladı.

banner974
Çırılçıplak soyunup sokak lambasının tepesine çıktı

banner971
Ancak kutlamalardan gelen görüntüler, bazı taraftarların daha ilginç kutlama yöntemleri de tercih ettiklerini gözler önüne serdi
 
Arjantin, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası finalinde Fransa'yı penaltılarla yenerek şampiyon oldu. O zamandan beri, Güney Amerika ülkesindeki kutlamalar durmaksızın devam ediyor. Şampiyonluğun ardından yapılan kutlamalarda, birçok taraftarın soyunarak törenlere katılması gündem olmuştu. Ancak bunlardan biri oldukça dikkat çekiciydi.
TEZAHÜRAT YAPTILAR
Cesur bir Arjantinli taraftar, tamamen çıplak soyunup bir sokak lambası direğinin üzerine çıktı. Bu girişimiyle herkesi şaşkına çeviren genç kadın, bu kadarıyla yetinmeyip eğilerek kalçalarını ve hatta daha fazlasını da aşağıdaki insanlara gösterdiği görüldü. Birçok kişi hayretler içinde onu izlerken, bazı izleyiciler de gösterisine tezahürat yaparak eşlik ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.