banner913
banner932
banner1012

Ayıyı yırtıp içine girdi

banner1020

Polis ekipleri her yerde aranan gencin evine baskın gerçekleştirdi. Baskın sırasında evdeki oyuncak ayının nefes alıp verdiğini fark eden polisler, ayının içine saklanan kaçak genci yakaladı

banner974
Ayıyı yırtıp içine girdi

banner971

İngiltere’nin Manchester şehrinde duyanların inanmakta zorluk çektiği bir olay yaşandı. 18 yaşındaki bir genç, araba hırsızlığı ve benzin istasyonundan yakıt çalma suçlarından aranıyordu.
Yapılan inceleme sonucu bir adrese baskın düzenleyen İngiliz polisi, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Polislerden biri, evde bulunan büyük bir oyuncak ayının ‘nefes aldığını’ fark etti. Ayıyı inceleyen polisler içine gizlenen genci buldular.
Gencin oyuncak ayıyı yırttığı ve fark edilmemek için bir şekilde kendini astarın içine sıkıştırmayı başardığı belirtildi. Tutuklanan genç, dokuz ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.