banner913
banner932
banner1012

Dr. Fazıl Küçük Vakfı Burs Başvuruları 8 Eylül’de Sona Eriyor

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaçlı ve başarılı öğrencilere burs vermeye devam ediyor

banner974
Dr. Fazıl Küçük Vakfı Burs Başvuruları 8 Eylül’de Sona Eriyor

banner971
 Dr. Fazıl Küçük Vakfı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklama şöyle 

 Dr. Fazıl Küçük Vakfı, Kıbrıs Türk Halkı’nın, varoluş mücadelesinin lideri ve halkımızı en zor günlerinde her koşul ve ortamda başarı ile savunan Dr. Fazıl KÜÇÜK’ün anısını yaşatmak, onun saygınlığını kalıcılaştırmak, gelecek kuşakların belleklerinde her zaman O’nun adının yer etmesine, dünya çapında saygınlığını artırmak ve eğitime verdiği önemi anlatmak için “DR. FAZIL KÜÇÜK BURSU” verecektir.

Dr. Fazıl Küçük Vakfı bursları, KKTC uyruklu, lise öğrenimini tamamlamış başarılı ve maddi imkanları yetersiz öğrencilere 4 yıl olarak verilecek ve İngilizce hazırlık eğitimi gerektiren programlar için ek bir yıl hazırlık sınıfını da kapsamaktadır.
Burs imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerin başvuruları 12 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Dr. Fazıl Küçük Vakfı’na yapılacak ve 08 Eylül 2020’de sona erecektir.
Dr. Fazıl Küçük Vakfı Burs Komitesi tarafından yapılacak olan değerlendirme ile başarı durumları ve maddi desteğe ihtiyaçları esas alınarak devlet bursu almayan aday ve yedek bursiyerler arasından belirlenecektir.
Burslara başvurmak isteyenler 172 A, Girne Caddesi, Lefkoşa adresindeki Dr. Fazıl Küçük Vakfı’na şahsen başvurabileceklerdir. Detaylı bilgi mesai saatleri içerisinde               

228 66 87 – 228 71 81 no’lu telefonlardan alınabilir.

Dr. Fazıl Küçük Bursu Verilecek Üniversiteler:
 
-Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD)
-Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi (BAU)
-Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)
- Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ)
-Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)
 
 
Dr. Fazıl Küçük Vakfı Basın Bürosu
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.