banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt darts heyecanı sürüyor

banner1020

Güzelyurt Darts Birliği'nin etkinlikleri içerisinde yapılan Beşli Takımsal Darts Etkinliği devam ederken, ikinci devre maçları oynanacak

banner974
Güzelyurt darts heyecanı sürüyor

banner971
İsmet KARAOSMAN
Güzelyurt Darts Birliği Beşli Takımsal Darts Etkinliği son süratdevamediyor. Güzelyurt Darts Birliği 'nin (GDB) etkinlikleriiçerisindeyapılanvesadece GDB tarafından organize edilen, BeşliTakımsal Darts Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.
Covid-19 nedeniyle ara verilen etkinlikte ilk yarıyı,Garanti Hellimleri Zümrütköy Spor Kulübü yenilgisiz ve lider kapatırken,Erciyes TesisatcılıkDarts Takımı ikinci,Yayla Avcılık Atıcılık Kulübü üçüncüveAlpcansTowers dördüncü olarak tamamladılar.Mevlevi Spor Kulübü, BinatlıYılmazSporKulübüve Unlimited B-Elye Darts Takımlarıise sıralamadaki yerlerini belirlemiş oldular.
Lig bitiminde sistem gereği ilk dört takımın,birinci ile dördüncü ve ikinciileüçüncütakımların eşleşmeleri şeklinde, yar finaller,üçüncülük ve final maçlarının oynanmasınınardından GDB Beşli Takımsal Darts Etkinliği şampiyonu belirlenmiş olacak.Bu yüzden takımların ilk dörde kalmamücadeleleri son hızıyla devam etmekte.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.