banner913
banner932
banner1012

Glengarry Turnuvasında Gingi hedefe attı

banner1020

Glengarry Whisky Açık Darts Turnuvası’nda 30 sporcu arasından Cemal Gingi, Elmas Çocuk’u mağlup ederek şampiyon oldu

banner974
Glengarry Turnuvasında Gingi hedefe attı

banner971

Kuzey Kıbrıs Darts Organizasyonu tarafından düzenlenen Glengarry Whisky Açık Darts Turnuvası’nda Cemal Gingi şampiyon oldu.

Kuzey Kıbrıs Darts Organizasyonu (KKDO) tarafından düzenlenen Glengarry Açık Darts Turnuvası geçtiğimiz gün yapıldı. Mit-Has Trading katkıları ile yapılan Glengarry Açık Darts Turnuvası’nda Cemal Gingi şampiyon oldu. 30 sporcunun katıldığı turnuvada, Cemal Gingi finalde karşılaştığı Elmas Çocuk’u mağlup ederek şampiyonluğu elde etti. Hakan Boral ile Mehmet Olgun’un arasındaki üçüncülük mücadelesini ise Hakan Boral kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Lefkoşa Darts Birliği Başkanı Turgut Çalıcı, Yusuf Coşkuner, Hasan Akansel ve Lefkoşa Türk Belediye Meclis Üyesi Ahmet Bağzıbağlı tarafından verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.