banner913
banner932
banner1012

Darts şampiyonları AÖA ve DAÜ

banner1020

YenicamiAğdelen Kulübü Lokali’nde oynanan darts şampiyonası karşılaşmalarında şampiyon erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), kadınlarda da Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) takımı oldu

banner974
Darts şampiyonları AÖA ve DAÜ

banner971
Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) tarafından organize edilen darts şampiyonası tamamlandı. Şampiyon erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), kadınlarda da Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) takımı oldu. YenicamiAğdelen Kulübü Lokali’nde oynanan karşılaşmalarda erkeklerde ikincilik Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) takımının olurken, üçüncülük ise AÖA’nın oldu. Kadınlarda ise AÖA’nın ardından ikincilik Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) takımının olurken, üçüncülük YDÜ’nün oldu.
Karşılaşmalar sonucunda başarılı olan takımlara madalyalarını KKÜSF Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Ersoy, AÖA Öğretim Üyesi ve Spor İşleri Sorumlusu Erbay Sancak ve Lefkoşa Spor Birliği Başkanı Turgut Çalıcı takdim etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.