banner913
banner932
banner1012

Vatandaşa PCR testi işkencesi

banner1020

banner974
Vatandaşa PCR testi işkencesi

banner971
Ülkemizde yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından açık sektörlerde çalışanlara yönelik getirilen hafta 1 PCR testi yaptırma zorunluluğu özellikle Lefkoşa bölgesinde işkenceye dönüştü.
Hafta için yoğunluğundan kaçmak için hafta sonu ve özellikle Pazar günü daha sakin olur düşüncesiyle bugün PCR testi yaptırmak için Lefkoşa’daki Fuar Alanı’nda bulunan PCR testi yaptırma merkezinde yine ayni görüntüler ortaya çıkarken, buraya test yaptırmaya giden vatandaşlar adeta isyan ettiler.
Haftalardır ayni sıkışıklık ve karmaşa yaşanmasından bıktıklarını ifade eden vatandaşlar, isyanlarını şöyle dile getirdiler:
“İnsanlardan 7 günde bir PCR testi istersiniz bari organize olun... Pazar tenhadır dedik Lefkoşa Fuar’a PCR yapmaya gittik sıra anayola kadardı. Herkesin özel hastaneye gidip 150 TL verecek durumu yoktur, bunu da mı düşünemezsiniz... Covid-19 olmayan insanları da mı hasta etmek istersiniz? Bunun bile organizasyonunu yapamayıyorsunuz... Çok mu zor bölgelerdeki okullarda birer sınıf açıp dağılım yapmak... İnsanları tek bir bölgeye toplamamak.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.