banner913
banner932
banner1012

Resmiye Canaltay'ın eşi pozitif olduğu için kendisi evinde izole

banner1020

banner974
Resmiye Canaltay'ın eşi pozitif olduğu için kendisi evinde izole

banner971
Bayırndırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, eşi Serdar Canaltay'ın testinin pozitif çıkması nedeniyle temaslı olmasından dolayı bir süre evinde izole olacağını duyurdu. 
Resmiye Canaltay'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
"Aile olarak Kovid-19 kurallarına uymamız ve tüm önlemleri almamıza rağmen eşim Serdar Canaltay’ın testi pozitif çıkmıştır. Temaslı olmamdan dolayı, Sağlık Bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda kendimi evimde bir süreliğine izole edeceğim. Ben ve eşimin, aşılanmış olmamız nedeniyle bu süreci sorunsuz atlatacağımıza olan inancım tamdır. Virüsün sağlığımıza ve insan yaşamına karşı oluşturduğu tehtidi bertaraf etmenin tek yolu aşılanmadır. Halkımızdan ricam, bu güne kadar olmayanların bir an önce aşı olmalarıdır. Sağlık ve sevgiyle kalın."
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.