banner913
banner932
banner1012

PCR ve antijen testleri konusunda laboratuvarlarla anlaşma sağlandı

banner1020

banner974
PCR ve antijen testleri konusunda laboratuvarlarla anlaşma sağlandı

banner971

Bir süredir Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içinde yürütülen ve laboratuvarların kendi gerekçeleri ile ara verdiği PCR ve antijen testleri konusunda laboratuvarlarla konsensüs sağlandığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanı Ünal Üstel'in  ilgili laboratuvar yetkilileri ile yaptığı  görüşme sonucunda 6 Eylül Pazartesi gününden (yarından) itibaren PCR ve antijen testi yapacak olan laboratuvarlar Sağlık Bakanlığı'na müracaat ederek test kitlerini temin edebilecekler.

Ayrıca adaya gelecek olan yolcular güncellenen Ada Pass sistemi üzerinden yolcu formunu adapass.gov.ct.tr adresine girerek doldurabilecek ve QR kodlarını alabilecek.

Ada Pass  sistemine kayıt olmakta sıkıntı yaşayanların ise 13 Eylül 2021 tarihine kadar Ada Pass sistemine kayıt olmaksızın uçuşlarını gerçekleştirebilecekleri bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.