banner913
banner932
banner1012

“Ne antijen ne PCR sorulmuyor”

banner1020

Onkoloji servisinde tedavi gören Polis Genel Müdürü Yardımcısı Eybil Efendi, onkoloji bölümüne herkesin elini kolunu sallayarak girmesine isyan etti

banner974
“Ne antijen ne PCR sorulmuyor”

banner971

Polis Genel Müdürü Yardımcısı Eybil Efendi, tedavi gördüğü onkoloji servisinde gerekli hassasiyetin gösterilmediğini bu nedenle risk altında olduklarını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden feryat etti.
Efendi’nin sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
“Uzunca bir süredir LDH Onkoloji bölümünde yatmaktayım.  Kemoterapi almaya başladım. Üç gün sürecek. İyi şeyler düşünmek istiyorum ancak birçok etken buna genelde engel oluyor. En önemli etken onkoloji bölümüne herkesin elini kolunu sallayarak girmesi. Ne antijen soran var ne PCR. Omikron aldı başını gidiyor Allah hepimizi korusun. Bir güvenlik görevlisi koymak çok zor bir şey değil. Çocuklarımız okula gitmek zorunda kabul ama hani tedbir çocuklarımız için hepimiz ciddi şekilde endişeliyiz. Kapı kapı oy isteyeceğinize toplanıp da bir karar üretin. Vakalar günden güne artıyor. Hade be baylar.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.