banner913
banner932
banner1012

"Kişilere atılan mesaj gerçeği yansıtmıyor"

banner1020

banner974
"Kişilere atılan mesaj gerçeği yansıtmıyor"

banner971
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Johnson&Johnson aşısının tedavülden kaldırıldığına dair sabahtan itibaren internette dolaşan haberin doğru olmadığını belirtti.
Bakanlık yaptığı açıklamada iddia edildiği gibi tedavülden kalkması veya toplatılması söz konusu olmadığı gibi herhangi bir ciddi yan etkisin de görülmediğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı'nın açıklaması şöyle:
"İnternet haber sitelerinde de yer alan ve Dr. Suat Günsel Hastanesi tarafından yayınlandığı iddia edilen Johnson&Johnson aşısının yan etkileri nedeniyle iptal edildiğine dair kişilere atılan mesaj gerçekliği yansıtmamaktadır. İddia edildiği gibi tedavülden kalkması veya toplatılması söz konusu değildir. Ayrıca Johnson&Johnson aşısında herhangi bir ciddi yan etki görülmemiştir. Covid-19 ile mücadelede aşılamalar sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Pandeminin devam ettiği bugünlerde bilgi kirliği halkın panik olmasına neden olmaktadır. Dolayısıyla güvenilir bilgi için Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan resmi açıklamaların takip edilmesi büyük önem taşımaktadır. Kamuoyuna duyurulur."
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.