banner913
banner932
banner1012

Cumhurbaşkanlığı'nda 2 pozitif vaka

banner1020

banner974
Cumhurbaşkanlığı'nda 2 pozitif vaka

banner971
Cumhurbaşkanlığı çalışanları arasında iki pozitif vakaya rastlandı. Bu pozitif vakalardan birinin Cumhurbaşkanı Tatar'ın eşi Sibel Tatar'ın yakın koruması olduğu bildirildi.
Yaşanan bu gelişmelerle ilgili Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama yapılarak Sibel Tatar'ın kendisini evinde izole ettiği ve Cumhurbaşkanlığı çalışanlarından olası temaslıların tümü evlerinde izole olmaya gönderildiği bildirildi.
KKTC Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü,  Cumhurbaşkanlığı çalışanları arasında iki pozitif vakaya rastlanmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “tüm tedbirlerin alındığını” belirtti.
Açıklamada  şöyle denildi;  
“Cumhurbaşkanlığı çalışanlarına yapılan düzenli PCR taramasında dün iki pozitif vakaya rastlanmıştır. Söz konusu vakalar Cumhurbaşkanımızın eşi Sn. Sibel Tatar ile, son 3 gün içerisinde temaslı kriterlerinden daha kısa bir süre görüşmüş olmalarına rağmen Sn. Sibel Tatar gerekli hassasiyeti göstererek kendisini evinde izole etmiştir.   
Cumhurbaşkanlığı çalışanlarından olası temaslıların tümü evlerinde izole olmaya gönderilirken, vardiyalı çalışmaya geçilmiş ve gereken tüm tedbirler alınmıştır. Alınan tedbirler çerçevesinde tüm ziyaretçilerden son 72 saat içerisinde yapılmış negatif PCR testi  veya 24 saat içerisinde yapılmış negatif   hızlı antijen testi istenecektir.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.