banner913
banner932
banner1012

Covid-19’un kökeniyle ilgili çarpıcı rapor

banner1020

Dünya çapında 6 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan corona virüsü salgınının kökeniyle ilgili bilinmezliği aydınlatacak bir rapor yayınlandı

banner974
Covid-19’un kökeniyle ilgili çarpıcı rapor

banner971

Almanya ve ABD’den bilim insanları hazırladıkları raporda Covid-19’un kökeniyle ilgili dikkat çekici bulgulara ulaştı.

2019’un son haftasında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve başta “canlı hayvan pazarından” çıktığı tahmin edilen Covid-19 ile ilgili bilim insanları çarpıcı sonuçları kamuoyu ile paylaştı.

BioRxiv isimli dergide yayınlanan ve henüz hakemli bir dergide yayınlanmayan araştırmada bilim insanları, “SARS-CoV-2’nin doğal evrimden ziyade sentetik gen diziliminin bir ürünü olduğuna dair bulgulara ulaştık. Dolayısıyla corona virüsünün yakın akrabalarının aksine farklı bir şekilde geliştiğini tahmin ediyoruz” ifadesini kullandı.

Araştırmada Covid-19’un laboratuvar ortamında üretilmiş olma olasılığının daha yüksek olduğu belirtilirken virüs üzerinde genetik mühendisliği yapıldığına da vurgu yapıldı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.