banner913
banner932
banner1012

Covid-19, bir can daha aldı

banner1020

Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda korona virüs tedavisi gören 84 yaşındaki Faiz Derindağ yaşamını yitirdi

banner974
Covid-19, bir can daha aldı

banner971
 
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yoğun bakımda korona virüs tedavisi gören 84 yaşındaki Faiz Derindağ hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Covid-19 tanısıyla yoğun bakımda tedavi gören 84 yaşındaki hastanın hayatını kaybettiği 19 günden bu yana yoğun bakımda tedavi gören hastanın diyabet ve tansiyon hastası olduğu bildirildi.
KKTC'de covid 19 kaynaklı toplam vefat sayısı 24'e yükseldi.
Öte yandan yaşamını yitiren 84 yaşındaki Faiz Derindağ, Polis Genel Müdürlüğü Trafik Bölüm Müdür Yardımcısı Başmüfettiş Şevket Derindağ’ın babasıydı.
Çevresinde çok sevilen biri olan Faiz Derindağ’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.
Kişisel sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Faiz Derindağ’ın oğlu Şevket Derindağ, “Hayatı hep mücadele ile Geçmiş Atamız Babamız bu kez vermiş olduğu mücadeleyi maalesef kaybetti Allah’ın takdiri Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah” dedi.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.