banner913
banner932
banner1012

Cezaevi'nde bir gardiyan daha pozitif çıktı

banner1020

Cezaevi'nde bir gardiyanın testi pozitif çıktı, beş gardiyan karantinaya alındı

banner974
Cezaevi'nde bir gardiyan daha pozitif çıktı

banner971

 
Merkezi Cezaevi'nde bir gardiyanın covid19 test sonucu pozitif çıktı. Söz konusu gardiyan ile temaslı olan 5 gardiyan karantinaya alındı.
Yaklaşık 10 gün önce biri evinde temaslı beklerken pozitife dönen iki gardiyanın ardından önceki gün sabah mesaisine giden ve rahatsızlanarak hastaneye giden bir gardiyanın koronavirüs testi yaptırması üzerine testi pozitif çıktı.
Önceki sabah mesaisini yapmak üzere cezaevine giden gardiyan rahatsızlanması sonucu öğlen hastaneye gitti. Hastanede koronavirüs testi yapılan gardiyanın test sonucu akşamüzeri açıklandı ardından mesai arkadaşları da karantina altına alındı. Personelden 5 kişi temaslı takibe alındı.
Koronavirüse yakalanan gardiyanın koridorda nöbet tuttuğu, mahkumlarla temasa geçmediği iddia edildi. Öte yandan 175 kişi kapasiteli Merkezi Cezaevi’nde bulunan 600 mahkum ve tutukluya henüz test yapılmadı.
Merkezi Cezaevi'nde tedbir amaçlı tüm vardiya eve gönderilirken diğer vardiya göreve çağırıldı.
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ekipleri, Merkezi Cezaevi’nde düzenli olarak dekontaminasyon çalışması yaptı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.