banner913
banner932
banner1012

Aileler endişeli

banner1020

banner974
Aileler endişeli

banner971
Lefkoşa’nın Dumlupınar bölgesinde bulunan bir kreşte pozitif vakanın çıkmasından sonra kreşteki çocuklar bire bir temaslı olarak ev karantinasına alındılar.
Sağlık Bakanlığı tarafından ev karantinasına yönlendirilen çocuklara PCR testleri bakanlık tarafından dün sabah saatlerinde yapıldı. Ancak PCR test sonuçlarının henüz çıkmaması aileleri endişeye sevk ederken, endişe öfkeyi de beraberinde getirdi.
Çocuklarının burun akıntılarının ve öksürmelerinin başladığını gazetemize açıklayan baba Özkan Ozanalp bir an önce test sonuçlarının açıklanmasını beklediklerini sözlerine ekledi. Test sonuçlarının çıkıp çıkmadığını merak ettikleri için gece boyunca uyumadıklarını sözlerine ekleyen Özkan Ozanalp, bir an önce sonuçların kendilerine bildirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.