banner913
banner932
banner1012

Teknolojiyle ilgili bilinmesi gereken püf noktalar

banner1020

Bu pratik bilgilerle telefonunuzun şarj kablosunu uzun yıllar kullanabilir, modeminizin evin her yerinden çekmesini sağlayabilirsiniz

banner974
Teknolojiyle ilgili bilinmesi gereken püf noktalar

banner971

 İşte tüm detaylar... 

Telefonunuzun şarj kablosu çabuk bozuluyorsa bunun çözümü aslında çok basit. Bir tükenmez kalemle aslında telefonunuzun orijinal şarj kablosunu uzun yıllar kullanabilirsiniz. Tükenmez kaleminizin içindeki yayı çıkarın ve şarj kablosunun en kırılabilen noktalarına yerleştirin. Böylelikle kopma ya da kablo kırılması gibi sorunların önüne geçmiş olursunuz.

undefined

Kola kutusunu çöpe atmadan önce onun bir modem kurtarıcısı olduğunu unutmayın! Metal kutunun alt kısmını tamamen kapaklı kısmını da yarıya kadar kesin. ve ortadan ikiye ayrılarak bir çanak şeklini almasını sağlayın. Tam olarak fotoğraftaki gibi görünen kutuyu modemin antenlerine yerleştirin. Daha hızlı çektiğini göreceksiniz.

undefined

 

Teknolojik cihazlarınızın ömrünü uzatmak için ürünleri kılıf veya koruyucusu ile birlikte kullanın.

undefined

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.