banner913
banner932
banner1012

Corona virüsünde umut Almanya’da

banner1020

Ebolaya karşı geliştirilen ancak istenen sonucu vermeyen bir ilaç corona virüsüne karşı umut oldu. Almanya'da denenen ilaçta tam başarı sağlandı

banner974
Corona virüsünde umut Almanya’da

banner971

Afrika'da çok sayıda can alan ebolaya karşı geliştirilen ancak etkili olmadığı gerekçesi ile kullanılmayan Remdesivir isimli ilaç, corona virüsü
salgınına karşı umut oldu. İlacın Almanya'daki deneylerinden tatmin edici sonuçlar alındı.

BİRKAÇ AY İÇİNDE ONAY ALABİLİRİZ
Corona virüsü üzerinde uzmanlaşan Münih'teki Schwabing Hastanesi'nin Başhekimi Clemens Wendtner, “Şimdiye dek 50 hastayı iyileştirdik. Cesaret verici işaretlere sahibiz. Başarılı olursak, bu ilacı bir- iki hafta içinde hastanelerimizde yaygın olarak kullanmaya başlayabiliriz. Geniş çaplı tedavi için birkaç ay içinde tüm dünya için onay alabiliriz” dedi.

İlaç, Berlin'deki dünyaca ünlü Charite Hastanesi'nin Bulaşıcı Hastalıklar Bölümü Başkanı Prof. Christian Drosten liderliğindeki bir ekip tarafından da deneniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.