banner913
banner932
banner1012

YDÜ’den farklı açılış

banner1020

YDÜ, pandemi süreci sonrasında Basketbol Büyük Erkekler Ligine hazırlık amacıyla düzenlenen Açılış Kupası ilk maçında, DAÜ’yü 44 sayı farkla 93-49 mağlup etti

banner974
YDÜ’den farklı açılış

banner971
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Açılış Kupası maçlarına 93-49’luk Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) galibiyetiyle başladı.
Pandemi süreci sonrasında Orhun Mevlit başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun, Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı protokol sonrasında Basketbol Büyük Erkekler Ligine hazırlık amacıyla düzenlenen Açılış Kupası ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 44 sayı farkla mağlup etti.
Ahmet Maslakçı’nın yönettiği maçta, 26 sayı, 6 ribaund ve 2 top çalmayla oynayan Yakın Doğu Üniversitesi’nden İhsan Üğütücü maçın adamı olurken, Halil Kutruza da 16 sayı ve 7 asistle oynadı. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde ise Gari Joulani 15 sayıyla oynadı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.