banner913
banner932
banner1012

YDÜ Activia Unilig’e galibiyetle başladı

banner1020

ActiviaÜnilig’de normal sezon başlarken, ligin ilk maçında YDÜ rakibi Bahçeşehir Üniversitesi’ni66-56 mağlup ederek lige galibiyetle başladı

banner974
YDÜ Activia Unilig’e galibiyetle başladı

banner971
Eleme turlarının tamamlanmasının ardından Activia Ünilig’de normal sezon başlarken, ligin ilk maçında Bahçeşehir Üniversitesi (BAÜ) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) karşı karşıya geldi.
Güzelyurt Spor Salonu’nda oynanan ve basketbolseverlerin ilgi gösterdiği maçtaki mücadele ve kaliteli basketbol izleyenlere keyif verdi.
Üç periyot boyunca büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısını BAÜ 29-28 önde tamamladı. Son çeyrekte oyunu domine eden YDÜ, karşılaşmayı 66-56 üstün tamamlayarak lige galibiyetle başladı.
EN SKORER ISIM GÜNAY
YDÜ’de Günay Ertopaloğlu 17 sayı üretirken, Bora Altun 13, Alp KıvançRıza 12 ve Frank Otienno 8 sayı 12 ribaunt ile maçı tamamladılar.
Bahçeşehir Üniversitesi’nin en skorer ismi ise 12 sayı ile maçı tamamlayan Batuhan Tüzmen oldu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.