banner913
banner932
banner1012

Spor toplumlara moraldir

banner1020

Basketbol Federasyonu yetkilileri, Erhan Arıklı’ya dünyada sporun devam ettiğini, bunun toplumlara moral olduğunu aktararak, basketbol liglerinin açılması talebini iletti

banner974
Spor toplumlara moraldir

banner971
Orhun Mevlit başkanlığındaki Basketbol Federasyonu yönetimi, spordan sorumlu Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ile basketbolun geleceğini görüştü. Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’nda gerçekleştirilen görüşmede Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Üyesi Mete Topçu da hazır bulundu. Basketbol Federasyonu yetkilileri, Bakan Arıklı’ya tüm dünyada spor faaliyetlerinin devam ettiğini, bunun da toplumlara moral olduğunu aktararak, 28 Nisan’da basketbol liglerinin açılması taleplerini iletti.
Bakan Erhan Arıklı ise konuşmasında basketbol liglerinin başlaması gerektiğini, bu öneriyi Sağlık Üst Kurulu ile değerlendirerek Cuma günkü Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını ileterek, ilk oynanacak basketbol karşılaşmasını da izlemeye gideceğini kaydetti.
Bakan Arıklı, oynanacak maçların televizyon ve internet üzerinden yayınlanması ve bu sayede topluma moral aşılanması tavsiyesinde de bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.