banner913
banner932
banner1012

Soyer galibiyeti son periyotta aldı

banner1020

Açılış Kupası ikinci hafta açılış maçında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Soyer Hacıganimler karşılaşmasının galibi 57-65'lik skorla Soyerspor oldu

banner974
Soyer galibiyeti son periyotta aldı

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve Büyük Erkekler Ligi öncesi hazırlık niteliği taşıyan Açılış Kupası mücadelesi devam ediyor.
Kupanın ikinci hafta açılış maçında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Soyer Hacıganimler karşılaştı. Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda yer alan mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf 65-57’lik skorla Soyer oldu.
İlk periyodu 19-14 GAÜ üstünlüğü ile tamamlanan maçın devre arasına takımlar 30-30’luk eşitlikle girdi. Üçüncü periyodu 46-45 GAÜ üstünlüğü ile geçen maçın son periyodunda skor üstünlüğünü maç sonuna taşıyan Soyer, mücadeleyi 65-57 kazanarak kupadaki ilk galibiyetini aldı.
Karşılaşmada GAÜ adına 21 sayı 22 ribauntluk performansla ön plana çıkan isim PraiseOkafor oldu. Soyer adına 13 sayı kaydeden Günay Ertopaloğlu ise takımının en skorer ismi olarak maçı tamamladı.
Kupaya 6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak Çetinkaya – Koopspor maçıyla devam edilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.