banner913
banner932
banner1012

Potada ÜNİLİG heyecanı başladı

banner1020

banner974
Potada ÜNİLİG heyecanı başladı

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından Üniversiteler Spor Federasyonu işbirliğinde bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan ÜNİLİG’de heyecan başladı.
ÜNİLİG klasman tablosuna girilebilmesini sağlayacak eleme maçlarının ilki dün akşam İskele Spor Salonu’nda oynandı. Avrupa Liderlik Üniversitesi ile Girne Üniversitesi’ni karşı karşıya getiren maç keyifli anlara sahne oldu.
Özellikle maçın ilk yarısında oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Avrupa Liderlik Üniversitesi, yakaladığı farkı maç sonuna kadar sürdürdü ve Girne Üniversitesi karşısında 81-48 kazandı.
Çeyrek final turunu geçen Avrupa Liderlik Üniversitesi, ilk turu bay geçen Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi ile yarı finalde karşılaşacak. Güzelyurt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 17 Kasım Perşembe günü oynanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.