banner913
banner932
banner1012

Pirgalıoğlu: MHK’da hiç doküman yok

banner1020

MHK’nin yeni başkanı Timuçin Pirgalıoğlu, “MHK’yı bulduğumuz tablo; boş bir dükkan gibiydi. Kurumsal olarak, hiçbir doküman bulunmamaktadır. Lisanslı hakemlerin kim olduğu bile belli değildir.9 yılda sadece 2 hakem yetiştirildi.” açıklamasını yaptı

banner974
Pirgalıoğlu: MHK’da hiç doküman yok

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu, son günlerde yaşanan gelişmeler yanında yeni Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) tanıtımını yaptığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.
Basın toplantısında konuşan MHK’nin yeni başkanı Timuçin Pirgalıoğlu ise basketbolun içinden gelmediği yönündeki eleştirilerin kişisel olarak kendisini üzüldüğünü, hukuki tartışma yapılacak bir konu olmadığını, kendisinin de yıllarca basketbol adına çalışmış bir kişi olduğunu belirtti.
“Münferit bir açıklama yapıldı.Katılan hakemimiz diğer hakemlerle istişare etmediğini söylemesine rağmen tüm hakemler adına biz maça çıkmayacağız diye yansıdı ve bu da gerçeği yansıtmadı.
“MHK’da hiçbir doküman yok”
Pirgalıoğlu, “MHK’yı bulduğumuz tablo; boş bir dükkan gibiydi. Kurumsal olarak, hiçbir doküman bulunmamaktadır. Lisanslı hakemlerin kim olduğu bile belli değildir.
Ortada bir düzensizlik var ve yıllarca bir şekilde devam etti. İşler yürüyorsa sorgulanmıyor.Netice odaklı bir toplumuz. Ortada düzeni olmayan bir yerin düzenini bozma suçlaması var.” dedi. “Doğru bir düzen altında yapılması için önce çalışmalıyız.
1 ay içinde MHK yönetmeliğini hazırlayacağız. Önce biz ödevimizi yapalım, mutlu olmadım diyenlerin hür iradesidir, yapmazlar.Eski çalıştığımız hakemler de belki aramıza dönecektir. 9 yılda sadece 2 hakem yetiştirildi. Bu durumu değiştireceğiz” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.