banner913
banner932
banner1012

Parkeyi oyuncular sildi

banner1020

banner974
Parkeyi oyuncular sildi

banner971
Açılış Kupasında HacıganimlerSoyerspor ile Koopspor arasında dün akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçta parkenin ıslanması nedeniyle oyun zaman zaman durdu.
Islak parkeyi oyuncular sildi. Bu durum salondaki basketbolseverler tarafından tepkiyle karşılanırken, HacıganimlerSoyerspor oyuncusu Kemal Taşçı'nın babası Yıltan Taşçı sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
"Düşünün, parkeyi silecek bir personeli yok Spor Dairesi'nin! Dünyanın kaç ülkesinde böyle bir görüntü olabilir? Basketbolun çok sevildiği gelişmiş ülkelerde böyle bir görüntü medyada çıksa (Çıkamaz çünkü böyle bir eylem olamaz.) Spor Bakanı istifa eder.
Hade bizim bakan da istifa etsin!!! Parkeyi silecek bir personele görev vermesini bilmezsiniz. Ama salonu Atatürk ve TC / KKTC bayrakları ile donatmasını pek iyi bilirsiniz!"
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.