banner913
banner932
banner1012

Koopspor kayıpsız

banner1020

Necati Taşkın Spor Salonu’nda yer alan ve baştan sona rakibi Çetinkaya karşısında üstün bir oyun sergileyen Koopspor karşılaşmayı 75-37 kazanarak kupada ikide iki yaptı

banner974
Koopspor kayıpsız

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Açılış Kupası’nda ikinci hafta ilk maçı Çetinkaya Türk Spor Kulübü ile Koopspor arasında oynandı.
Necati Taşkın Spor Salonu’nda yer alan ve baştan sona rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Koopspor karşılaşmayı 75-37 kazanarak kupada ikide iki yaptı. Koopspor galibiyete 19-12, 35-15, 57-25 ve 75-37’lik periyotlarla uzandı.
Koopspor’da 27 sayı kaydeden Kercem İnancı maçın en skorer oyuncusu oldu. Çetinkaya’nın en çok sayı kaydeden isimleri 10’ar sayı ile oynayan Can Galatyalı ve Kaan Sütcü oldu.
Kupada bu akşam Girne Amerikan Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi karşı karşıya gelecek. Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda yer alacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.