banner913
banner932
banner1012

Koop kendine geldi

banner1020

Koopspor, geçen hafta aldığı mağlubiyet sonrasında sezonun ikinci galibiyetini Soyer Hacıganimler karşısında alırken, Kercem İnancı 19 sayı ile oynadı

banner974
Koop kendine geldi

banner971
Basketbol Büyük Erkekler Ligi’nde üçüncü haftanın kapanış mücadelesinde Soyer Hacıganimler ile Koopspor karşı karşıya geldi.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yer alan karşılaşmayı Koopspor 79-60’lık skorla galibiyetle kapatarak üçüncü hafta sonunda ikinci galibiyetini hanesine yazdırdı. Soyer ise ikinci kez parke zeminden mağlubiyetle ayrıldı.
19-21, 33-44, 42-62 ve 60-79’luk periyotlar sonunda Koopspor, geçen hafta aldığı mağlubiyet sonrasında sezonun ikinci galibiyetine uzandı. Karşılaşmada Koopspor adına 19 sayı ile oynayan Kercem İnancı maçın en skorer ismi olurken, Soyer’den Mert Aksu 15 sayı ile takımının en çok sayı kaydeden ismi olarak maçı tamamladı.
Ligin dördüncü haftasında 15 Haziran’da Koopspor, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni konuk edecek. Soyer ise 16 Haziran’da Girne Amerikan Üniversitesi’nin konuğu olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.