banner913
banner932
banner1012

Kıryağdı: Uyum sürecimiz devam ediyor

banner1020

banner974
Kıryağdı: Uyum sürecimiz devam ediyor

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Açılış Kupası’nda grup aşamasını kayıpsız lider tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi’nde (YDÜ) koç Halit Kıryağdı değerlendirmelerde bulundu. Genç çalıştırıcı grubu yenilgi görmeden lider tamamlarına rağmen sadece 3 sayı farkla kazandıkları GAÜ ile yarı final oynayacakları vurgusunda bulunurken, takımlarında yeni oyuncular bulunduğunu, henüz tek vücut oynayamadıklarını, uyum süreçlerinin devam ettiğini belirtti.
“Takımların esas güçleri finallerde belli olacak”
“GAÜ maçına kadar rehabilitasyon döneminde olan İhsan ve Kemal hazır olacaktır. Tansu maalesef sezonu kapattı. Önümüzdeki 9 günlük süreyi eksiklerimizi tamamlamak için en iyi şekilde kullanıp finallere hazır olacağız” diyen Kıryağdı, takımların esas güçlerinin finallerde belli olacağına işaret etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.