banner913
banner932
banner1012

Haftanın oyuncusu Ahmet Dağer

banner1020

YDÜ oyuncusu Ahmet Dağer, Hacıganimler Soyerspor maçında14 sayı, 8 ribaund ve 3 top çalmalık performansı ile StockCyprus Gayrimenkul Haftanın Oyuncusu oldu

banner974
Haftanın oyuncusu Ahmet Dağer

banner971
Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Açılış Kupasında beşinci ve son maçlar sonunda grup maçları tamamlanarak, final four oynayacak takımlar belirlendi.
Beşinci haftanın en önemli maçı olan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ve HacıganimlerSoyerspor maçında, haftaya kayıpsız giren 2 takımdan Yakın Doğu Üniversitesi maçı kazanarak grup aşamasını namağlup lider tamamlamıştı.
Takımın yıldızlarından Ahmet Dağer, maça damga vuran isim olurken 14 sayı, 8 ribaund ve 3 top çalma ile oynadı. Ahmet Dağerbu performansı ile StockCyprus GayrimenkulHaftanın Oyuncusu oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.