banner913
banner932
banner1012

Girne’de sokak basketbolu heyecanı yaşanacak

banner1020

Girne Belediyesi Tenis Kortları’nda 73 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek olan 4. Streetball Turnuvası bugün başlıyor

banner974
Girne’de sokak basketbolu heyecanı yaşanacak

banner971
Akdeniz Spor Birliği, 2-4 Eylül tarihleri arasında Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Girne Belediyesi işbirliği ile 4. Streetball turnuvası düzenliyor.
Girne Belediyesi Tenis Kortları’nda 73 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek turnuvada başarılı olan takımlara para ödülleri ve hediye çekleri verilecek. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada bir altyapı kulübü olan Akdeniz Spor Birliği’nin, centilmence mücadeleyi teşvik etmek amacı ile misyonuna uygun olarak iki özel ödül de vereceği duyurulurken, ülkemizin en geniş katılımlı streetball turnuvasına evsahipliği yapacak etkinliğe tüm sporseverlerin davetli olduğu ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.