banner913
banner932
banner1012

Gençler Birliği basketbolda ’Pro Lige Merhaba’ yemeğinde kaynaştı

banner1020

banner974
Gençler Birliği basketbolda ’Pro Lige Merhaba’ yemeğinde kaynaştı

banner971
Basketbolda geride bıraktığımız sezon Pro Lig’de mücadele eden ve yarı final oynama başarısı gösteren Larnaka Gençler Birliği (LGB) A takımına yönetim kurulu tarafından yemek verildi.
Yemeğe CeasarProjects LGB Basketbol A takımı ile birlikte LGBSK basketbol alt yapı koçları Dmitry Poleshchuk ve Şevki Pırlanta da katıldı.
YILMABAŞAR: KADROMUZU KORUYARAK VE YENİ TAKVİYELERLE BU YIL HEDEFİMİZ FİNAL
Yemekte CeasarProjects LGB Basketbol şube sorumlusu Erkut Yılmabaşar yaptığı konuşmada Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün ve camianın basketbol takımı ile adeta kenetlendiğini belirterek İskele’de her maçın final havasında geçtiğini, camianın büyük bir heyecanla her maçta tribünleri doldurduğunu söyledi.
Yılmabaşar, 2022-2023 sezonunda aynı takım kadrosu ile yola çıktıklarını, koçların tavsiyeleri üzerine ligde yabancı sayısının da artması ile yeni bir yabancı oyuncu transferini gerçekleştirmek üzere olduklarını söyledi. Bununla birlikte yerli ve genç oyuncuları da kadrolarına katmak istediklerini belirten Yılmabaşar, bu yıl hep birlikte finali İskele’ye getirebilmek için daha çok çalışacaklarını ve sezonu 1 Ekim’de parkede açacaklarını açıkladı.
MENTEŞ: YÖNETİM OLARAK TAKIMIMIZ İLE EL ELE BAŞARILARI YAKALAYACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Yemekte konuşan LGBSK başkanı Metin Menteş yönetim, camia ve takım ile adeta kenetlendiklerini ve mutlaka spor adına daha başarılı bir sezon geçirileceğine olan inancını belirtti.
Yemekte sporcular da duygu ve düşüncelerini paylaştı ve yeni sezonda parkeye çıkmak için heyecanla hazırlandıklarını söylediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.