banner913
banner932
banner1012

GAÜ’den müthiş geri dönüş

banner1020

banner974
GAÜ’den müthiş geri dönüş

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Prolig’de şampiyonun belirleneceği final serisi müthiş bir karşılaşmaya sahne oldu. Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Koopspor’un Girne’de oynanan mücadelesinde kazanan taraf 65-64’le GAÜ oldu. Son periyoda 10 sayı geride girerek maçı çeviren GAÜ bu sonuçla seriyi 1-1’e getirmeyi başardı. Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan final serisinin ikinci karşılaşmasında ilk devre dengede bir oyuna sahne oldu. İlk periyodu 2 sayı farkla üstün geçen Koopspor soyunma odasına da 36-33 üstün girdi. Üçüncü periyotta Koopspor farkı açmaya başladı ve bir ara 12 sayıya kadar çıkardığı farkı periyot sonunda 10 sayıda tutmayı başardı. Son periyot Girne ekibinin müthiş geri dönüşüne sahne olurken, savunma başarısı ile hem Koopspor’u 8 sayıda tuttular hem de 10 sayılık farkı eriterek mücadeleden 65-64 galip ayrıldılar.
Serinin üçüncü maçı Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda Koopspor’un ev sahipliğinde oynanacak. 19 Haziran Pazar akşamı oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.