banner913
banner932
banner1012

GAÜ zorlanmadan turladı

banner1020

Girne Amerikan Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi maçından 12 sayı farkla 70-58 üstün ayrılırken, GAÜ’de 19 sayı üreten Kutay Kırıcı maçın en skorer oyuncusu oldu

banner974
GAÜ zorlanmadan turladı

banner971

Basketbol Federasyonu’nun KKTC’nin kuruluş yıldönümüne özel geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası’nda dün akşam oynanan 2. maçın ardından yarı finale yükselen son takım da belirlendi.

YDÜ RA-25 Spor Salonu’nda oynanan ikinci gün maçında Girne Amerikan Üniversitesi, DAÜ’yü eleyerek yarı finale yükseldi. Yarı final ikinci maçı saat 20.00’de GAÜ ile Koopspor arasında oynanacak.

Girne Amerikan Üniversitesi - Doğu Akdeniz Üniversitesi maçında GAÜ ile DAÜ karşılaştılar. Maçın büyük bölümünde yaşanan çekişme son periyotta GAÜ lehine dönerken, Girne ekibi mücadeleden 12 sayı farkla 70-58’lik skor ile galip ayrıldı. GAÜ’de 19 sayı üreten Kutay Kırıcı maçın en skorer oyuncusu oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin Kıyıcı - 4 yıl önce
Yazılarınızı yakından takip ediyorum.Ancak mümkünse GAÜ de basketbol oynayan oğlum Kutay Kıyıcı nın soyadı sürekli yanlış yazılıyor. Bu düzeltmeyi yapabilirseniz çok sevinirim.iyi çalışmalar