banner913
banner932
banner1012

Evitan: Hakem sayısı önemli sorun

banner1020

Soner Evitan, “Basketbol Federasyonunun hakem görevlendirmeleriuygulamasında yaşanabilecek en önemli sorun hakem sayısının az olmasıdır.” açıklamasını yaptı

banner974
Evitan: Hakem sayısı önemli sorun

banner971
Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Soner Evitan, Basketbol Federasyonunun hakem görevlendirmeleri konusunda aldığı kararı değerlendirdi.
Hakem görevlendirmeleri konusunda 3 ayrı kategori oluşturulması ile ilgili olarak Soner Evitan’ındeğerlendirmeleri şöyle:
“Hakemlerin yeni uygulamayla ilgili herhangi bir itirazı bulunmuyor. Bu uygulamada yaşanabilecek en önemli sorunun hakem sayısının az olmasıdır.
15 hakeme sahip basketbolda bu uygulama ile birtakım aksaklıklar yaşanma riskinin bulunduğuna işaret etti.
Puan sisteminin performansın artmasında etkisi olabilir. Uygulamanın ne kadar işlevsel olacağını hep beraber göreceğiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.