banner913
banner932
banner1012

Engelsiz yürekler, Evkaf’ı ziyaret etti

banner1020

Engelliler Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter’i ziyaret etti

banner974
Engelsiz yürekler, Evkaf’ı ziyaret etti

banner971

 

Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi, KKTC Engelliler Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.

Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Federasyon Başkanı Ruhsar Vudalı, Basketbol Takım Antrenörü Hüseyin Dayı ve takımdan oyuncular, Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter’i kupa ile birlikte ziyaret ederek takımın sponsorlarından olan Evkaf’a katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

KKTC Engelliler Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı imzalı basketbol topunu İbrahim Benter’e hediye ettiler.

Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter de, Kıbrıs Vakıflar İdaresi plaketini Ruhsar Vudalı’ya sundu ve başarılarından dolayı tebrik etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.