banner913
banner932
banner1012

Derbiye ilgi büyük oldu

banner1020

Koopspor-YDÜ arasındaki mücadeleyi 500’ün üzerinde sporsever sosyal mesafe kurallarına uygun olarak takip ederken, bazı futbol kulübü başkanları da maçı izlediler

banner974
Derbiye ilgi büyük oldu

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Açılış Ligi’nin dördüncü haftası önemli bir rekabete tanıklık etti. Koopspor ile YDÜ, yıllara dayanan rekabette yeni bir sayfa açarken, kazanan 67-51 ile YDÜ oldu.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadele öncesinde Basketbol Federasyonu’nun salonun yarı yarıya doldurulması talebi Sağlık Bakanlığı yetkililerince uygun görülünce mücadele 500’ün üzerinde seyircinin izlediği keyifli bir spor etkinliğine dönüştü.
PILLI, TAÇOY VE HARMANCI DA ZORLU MAÇI YERINDE IZLEDI
Seyirci girişinde ısı kontrolü, isim kaydı, maske zorunluluğu, dezenfektan kullanımı gibi tedbirler maç boyunca uygulanırken, salondaki tribün koltukları da işaretlenerek sosyal mesafeye uygun şekilde hizmet verdi.
Mücadeleyi Sağlık Bakanı Ali Pilli, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ali Çaygür ve diğer yetkililer de takip etti.
KULÜP BAŞKANLARI DA KARŞILAŞMAYI TAKIP ETTI
Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit’in daveti ile mücadeleyi takip eden Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, Yenicami Kulübü Başkanı Ali Vehid, Cihangir Kulübü Başkanı Hüseyin Karavezirler, Çetinkaya Kulübü Başkanı Ceran Tunalı maçın kalitesine vurgu yaptılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.