banner913
banner932
banner1012

Cumhurbaşkanlığı Kupası YDÜ’nün

banner1020

Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Yakın Doğu Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi'ni 20 sayı farkla 82-62 mağlup ederek kupanın sahibi oldu

banner974
Cumhurbaşkanlığı Kupası YDÜ’nün

banner971

Basketbolda son lig şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile lig finalisti Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda karşı karşıya geldi.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, diğer yetkililer ve basketbol severler takip etti. Maça iyi başlayan YDÜ, rakibi LAÜ karşısında skor üstünlüğünü kısa süre içerisinde farka dönüştürmesini bildi ve ilk devreyi 40-25 galip tamamladı.İkinci devrede de oyun üstünlüğünü elinde tutan YDÜ, mücadeleyi 82-62’lık skor ile kazanarak Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın sahibi oldu.YDÜ’de İhsan Üğütücü, Derryl Palmer, Ahmet Dağer ve Lashard Anderson galibiyette öne çıkan isimler oldular. LAÜ’de Ömer Güner attığı 25 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olarak maçı tamamladı.

Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyon YDÜ’ye kupasını Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü birlikte takdim ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürcan Aslan - 4 yıl önce
Maç zaman zaman sonucu belli bir oyun gibi belirgindi. Zaman zaman güzel hareketler de oldu. Tecrübe, çalışkanlık ve takım ruhu ; tecrübesizlik, kısalık ve bireyselliği her zaman mağlup etmiştir. Yine öyle oldu Yakındoğu eşit enerji paylaşımı ile etkili 4 isim görüldü.. Laü ise her şeye rağmen 35 numara direndi, ayakta kaldı ve maçın en skoreri olarak Ömer Laü’nün IŞIĞını yakan oyuncusuydu.. Cumhurbaşkanın katılması ve canlı yayın da olumlu renk olarak yansıdı. Herkese Teşekkürler..