banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya yıllar sonra parkede

banner1020

Basketbol Federasyonunun organize ettiği Açılış Kupasında mücadele edecek olan Çetinkaya Büyük Erkek Basketbol Takımı 29 yıl sonra resmen parkede olacak

banner974
Çetinkaya yıllar sonra parkede

banner971
Ceran Tunalı başkanlığındaki Çetinkaya yönetim kurulunun kulüpte basketbol şubesini yeniden faaliyete geçirmesinden sonra koç Kadri Alagöz yönetiminde antrenmanlara başlayan Çetinkaya Büyük Erkek Basketbol Takımı 29 yıl sonra resmen parkede olacak.
Basketbol Federasyonunun organize ettiği Açılış Kupasında, 2 Kasım Pazartesi akşamı saat 19:00’daSoyerspor ile Necati Taşkın Spor Salonunda karşılaşacakÇetinkaya Büyük Erkek Basketbol Takımının koçu Kadri Alagöz, maç öncesindeki açıklamasında “Hayırlısı ile 29 yıl sonra Çetinkaya tekrar resmi olarak basketbol salonlarında olacak. Ceran Tunalı başkan ve Çetinkaya yönetim kuruluna teşekkürler. Efsane geri dönüyor.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.