banner913
banner932
banner1012

Basketbolda yılın beşi KoopSpor’dan

banner1020

Basketbol severlerin kullandığı 1532 oy sonrasında Güven Sigorta Yılın’5’i belirlenirken, tüm oyuncular şampiyonKoopSpor’dan oldu Basketbol severlerin kullandığı 1532 oy sonrasında Güven Sigorta Yılın’5’i belirlenirken, tüm oyuncular şampiyon KoopSpor’dan oldu

banner974
Basketbolda yılın beşi KoopSpor’dan

banner971
Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nin tamamlanması sonrasında sporcuların performansları göz önünde bulundurularak belirlenen 25 oyuncu arasında yapılan oylama sonrasında yılın 5’i seçildi.
Basketbol severlerin verdikleri oylarla ilk 5’e seçilen tüm isimler ise sezonun şampiyonu KoopSpor’dan oldu.
Yılın ilk beşi şöyle oldu:
“Temur Rustamov, Arif Yılmabaşar, Alpay Şerebetçioğlu, Kercem İnancı ve Erdem Tiryakioğlu”
Ülke basketboluna dair her türlü bilginin ve istatistiğin derlendiği bilgilerle donatılmış www.northcyprusbasketball.com internet sitesi ile www.seskibris.com haber sitesinin işbirliği içerisinde düzenlenen Güven Sigorta Yılın 5’i yarışması için 8 – 18 Temmuz tarihleri arasında ilgili link aracılığıyla tam tamına bin 532 oy kullanıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.