banner913
banner932
banner1012

Apakan Spor Salonunda aydınlatma sıkıntısı

banner1020

Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu ışıkları 3 aydır bozuk ve yetersiz kalırken, Spor Dairesinin gerekli tadilatı yapmaması tepki çekiyor

banner974
Apakan Spor Salonunda aydınlatma sıkıntısı

banner971
Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonunun ışıklarındaki problemin giderilememesisalonu kullanan sporcu ve takımlara zor anlar yaşatıyor.
Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu ışıkları3 aydır bozuk ve yetersiz kalırken, Spor Dairesinin gerekli tadilatı yapmaması tepki çekiyor.
Salonun bakımlı olması, tuvaletlerinin temiz olması sporcuları sevindirmesine rağmen aydınlatma sorununungiderilmemesi soruna neden olurken, Girne Amerikan Üniversitesi Büyük Erkekler Basketbol Takımı koçu Ahmet Gürel Alp soruna dikkat çekip, “Yüzlerce sporcu her gece yetersiz ışıkların altında idman yapıp, eve baş ağrısı yaşayarak gidiyor.” ifadelerini kullandı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.