banner913
banner932
banner1012

Ankaralı’ya geçmiş olsun dileği

banner1020

Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit ve MHK Başkanı Timuçin Pirgalıoğlu, kalp krizi geçiren, TBF MHK Başkanı Recep Ankaralı’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundular

banner974
Ankaralı’ya geçmiş olsun dileği

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit ve MHK Başkanı Timuçin Pirgalıoğlu, kalp krizi geçiren, yoğun bakıma alınan, kapalı damarına stend takılan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
“Ankaralı, basketbolumuza değer veren önemli bir isimdir”
Bostancı Yeditepe Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Ankaralı'nın genel durumunu iyi olduğu ve bir hafta içinde taburcu edilebileceği bilgisini paylaşan Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit, Ankaralı’nın yaşamış olduğu sağlık probleminden dolayı çok üzüldükleri, kendisini basketbol camiası için çok değerli bir kişi olduğunu, en yakın zaman sağlığına yeni kavuşmasını arzuladıkları söyledi.
MHK Başkanı Timuçin Pirgalıoğlu da her daim Kıbrıs Türk basketboluna destek veren Ankaralı’ya geçmiş olsun dileklerini iletirken, kendisini kısa zamanda yeniden aktif görevde görmek istediklerini belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.