banner913
banner932
banner1012

Alagöz: Takım sayısı az

banner1020

Çetinkaya koçu Kadri Alagöz, “Takım sayısının azdır. Oyuncuların daha çok maç yapmaları için ligin 3 devreli oynatılmasının faydalı olacağına inanıyorum.” açıklamasını yaptı

banner974
Alagöz: Takım sayısı az

banner971
Çetinkaya Türk Spor Kulübü Basketbol Takımı koçu Kadri Alagöz, Basketbol Federasyonunun (KKTCBF) resmi facebook sayfasına açıklamalarda bulundu.
Kadri Alagöz’ün açıklamaları şöyle:
“Çetinkaya Türk Spor Kulübü Basketbol Takımı olarak faydalı ve yararlı güzel bir Açılış Kupası organizasyonunda iyi bir Açılış Kupası geçirdiğimize inanıyorum.
Süper Ligdeki beklentilerimizin başında maç sayısının artırılması oyuncuların daha çok maç yapmalarıdır. Takım sayısının az olması nedeni ile, gerekirse ligin 3 devreli olarak oynatılmasının faydalı olacağına inanıyorum.
Yönetim oyuncu hakem tüm kesimlerin de yine katkı koyarak güzel bir Süper lig geçireceğimize ve bu konuda gerekenin yapılacağına inanıyor tüm takımlarımıza hocalarımıza oyuncu arkadaşlarımıza hakem arkadaşlarımıza Basketbol Federasyonu yönetimine, basketbol ailesine başarılar diliyorum.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.