banner913
banner932
banner1012

Ahmet Sütcü kulüplere ziyaretlerini sürdürüyor

banner1020

banner974
Ahmet Sütcü kulüplere ziyaretlerini sürdürüyor

banner971

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütcü’nün, kulüplere ziyaretleri devam ediyor.

Pandemi süreci sonrası basketbol kulüplerinin sıkıntılarını ve geleceğe dönük planları dinlemeye devam eden Sütcü, dün akşam saatlerinde Gönyeli Spor Kulübü yetkilileri ile görüştü.

Toplantıda Gönyeli Spor Kulübü adına başkan Ömer Saykal ve yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Sütcü ve ekibini ağırladı.Gönyeli ekibinin geleceğe yönelik arzularını ve yol haritalarını dinleyen Ahmet Sütcü, kulüpler ile görüşmelerine devam edecek.

Pandemi süreci sonrası basketbol kulüplerinin sıkıntılarını ve geleceğe dönük planları dinlemeye devam eden Sütcü, Soyerspor yetkilileri ile de görüştü. Güzelyurt bölgesi takımlarından Soyerspor’un başkanı Tahir Soyer ve yönetim kurulu üyesi Dr. Cenk Soydan ile bir araya gelen Ahmet Sütcü, verimli bir toplantı geçirdiklerini söyledi.

Ahmet Sütcü ilerleyen günlerde kulüpler ile temaslarına devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.