banner913
banner932
banner1012

UKÜ İşletme Bölümü öğrencilerinden teknik gezi

banner1020

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri “Managerial Economics” dersi kapsamında Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde bulunan Marmo...

banner974
UKÜ İşletme Bölümü öğrencilerinden teknik gezi

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri “Managerial Economics” dersi kapsamında Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde bulunan Marmo Tabii Mermer & Granit Sanayi Şirketi’ni ziyaret etti.

 

İşletme Bölüm Başkanı ve “Managerial Economics” dersinin yürütücüsü Prof. Dr. Hasret Balcıoğlu, gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerinin iş kurma ve geliştirme, üretim ve pazarlama gibi konularda bilgilerini pekiştirerek pratikte işin nasıl yürüdüğünü görme imkanı bulduklarını aktardı.

 

 

Hasret Balcıoğlu, söz konusu ziyarette Marmo Tabii Mermer & Granit Sanayi Şirket sahibinin de kendilerine eşlik ettiğini ve işletme ile ilgili bilgiler aktardığını söyledi. Balcıoğlu, işletme sahibinin verdiği bilgiler doğrultusunda 1989 yılında Küçük Kaymaklı’da ufak bir atölyede doğal mermer işlemeye başlayan firmanın 1992 yılından itibaren de doğal granit işlemeye geçtiğini kaydetti. Prof. Dr. Hasret Balcıoğlu, şu an Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve modern tesislere sahip işletmenin ürünlerinin birçok yerli ve yabancı sergilerde yer aldığını da aktardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.