banner913
banner932
banner1012

ODTÜ Mezunları Buluşuyor

banner1020

Geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefleyen ve bu konudaki başarısını Türkiye’de ve dünyada kanıtlayan Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından bir toplumsal sorumluluk projesi olarak benimsenen ODTÜ Kuzey Kıbrıs...

banner974
ODTÜ Mezunları  Buluşuyor

banner971

Geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefleyen ve bu konudaki başarısını Türkiye’de ve dünyada kanıtlayan Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından bir toplumsal sorumluluk projesi olarak benimsenen ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, eğitim-öğretime başlamasının 10. yılında KKTC’deki ODTÜ mezunlarını bir araya getiriyor.

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar ve Türkiye ile KKTC’deki Mezun Derneklerinin Başkanlarının da katılacağı ve mezunlara yönelik çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği “ODTÜ Mezunları Buluşması”, 24 Ocak 2015, Cumartesi günü Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. “Mezunlar Buluşması”nda, ODTÜ Ankara’da her yıl yapılan Mezunlar Günlerine katılamadığı için madalyalarını alamamış 5., 10., 15., 20., 25., 30., 35., 40. ve 45. yıl mezunlarına madalyaları da takdim edilecek.

 

Saat 18:00’de ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörü Prof. Dr. Turgut Tümer’in yapacağı açılış konuşmasının ardından madalya takdimi ile devam edecek organizasyonda Tahir Aydoğdu, Tanini Trio ile bir de konser verecek. Resim sergisinin de yer alacağı “Mezunlar Buluşması”, yemekli kokteyl ile sona erecek. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.