banner913
banner932
banner1012

MAĞUSA MESARYA LİONS KULÜBÜ'nün Kuruluş Belge Töreni düzenlendi

banner1020

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’de 12. Lions Kulübü olarak, Mağusa Kale Lions Kulübü sponsorluğunda MAĞUSA MESARYA LİONS KULÜBÜ karşılıksız hizmet anlayışı ile 17 Ocak 2015’de Salamis Bay Hotel’de...

banner974
MAĞUSA MESARYA LİONS KULÜBÜ'nün Kuruluş Belge Töreni düzenlendi

banner971

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’de 12. Lions Kulübü olarak, Mağusa Kale Lions Kulübü sponsorluğunda MAĞUSA MESARYA LİONS KULÜBÜ karşılıksız hizmet anlayışı ile 17 Ocak 2015’de Salamis Bay Hotel’de yapılan görkemli bir “Kuruluş  Belge Töreni” gecesinde hizmet meşalesinde ışığını yakarak, Kurucu Başkan İnanç GENÇ öncülüğünde ve Beyza Ekşici, Özlem Hordan, Gülten Tözün, Özbir Akbaşak, Çağın Zort, Suat Nasıfoğlu, Elçin Erdem, Aysu Arsoyyönetim kurulu üyelerinden oluşan, toplamda 22 üye  ile yerini aldı.

Kuruluş gecesinde, tören yönetmenliğini Geçmiş Dönem Uluslararası Direktörü Prof.Dr. Hayri Ülgen’in yaptığı törende, Geçmiş Dönem Konsey Başkanı Kazım Kocadağ, 118Y Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Neşe Başak Güner, 118Y Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 1. Yardımcısı İsmet Özer Balta, 118Y Geçen Dönem Genel Yönetmeni Selva Ülgen, 118Y Yönetim Çevresi Kıbrıs Kulüpleri Komite Başkanı Vedia Öder, çok sayıda lions ve konuklar  geceye katılarak yeni kulübün kuruluşuna tanıklık yaptılar.

Kulüp hakkında bilgi:

 

7 Haziran 1917 günü kurulan  ve bugün dünyanın 209 ülkesinde, 46 bin kulüp ve 1 milyon 400 bin üyeye ulaşan Lionslar, “yardıma eğilmedikçe kimse dik duramaz”  özdeyişinden kaynaklanan ve “başkaları için bir şey yapmadıkça, daha ileri gidilmez” özdeyişi doğrultusunda ilerleyerek, kendisinden beklenen hizmetleri, din, dil, ırk farkı gözetmeksizin yöresine ve insanlığa daha etkin biçimde sunabilmek için yeni üyelerin heyecan, fikir, dinamizm ve becerilerine ihtiyaç duyarlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.