banner913
banner932
banner1012

ÇİFTÇİLER ANKARA'DAYDI

banner1020

 KT Çiftçiler Birliği’nden bir heyet dün Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan...

banner974
ÇİFTÇİLER ANKARA'DAYDI

banner971

 KT Çiftçiler Birliği’nden bir heyet dün Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan yardımcısı Kutbettin Arzu ile görüşen heyet ziyaret esnasında Kıbrıs Türk çiftçilerin sorunları aktararak bir takım taleplerde bulundu. Taleplerin değerlendirileceği dile getiren Arzu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehti Eker’e sorunları aktaracağını belirterek, Çiftçiler Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Ayni gün Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni de ziyaret eden heyet, temaslarını tamamlayarak adaya geri döndü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.