banner913
banner932
banner1012

Bera Kıraç: Cumhuriyet Gazetesi Papa kadar olamadı , fitne çıkartıyorlar

banner1020

Fransa’nın başkenti Paris’te 12 kişinin öldürüldüğü mizah dergisi Charlie Hebdo’ya yönelik saldırıya bütün dünyadan tepki yağdı.Ülkemiz de de birçok sivil toplum örgütü tepki gösterdi. Ama ilerleyen günlerde bu katliama gösterilen tepkiyi fırsata çevirmek isteyen, özgür medya adı altında, Müslüman Alemi'nin lideri H.Z. Muhammed (s.a.s) karikatürünün tekrar yayınlanması ve Türkiye de yayın yapan Cumhuriyet Gazetesi bunun öncülüğünü yapması , Türkiye de gerileme neden olduğu kadar ülkemizde de gerilime neden oldu. Kıbrıs Alperenleri Derneği Genel Başkanı Berk Bera KIRAÇ yayınladığı basın bildirisi ile sert tepki gösterdi. Kıbrıs Alperenleri Genel Merkezi tarafından yayınlanan Basın açıklaması :

banner974
Bera Kıraç: Cumhuriyet Gazetesi Papa kadar olamadı , fitne çıkartıyorlar

banner971

Filistindeki, Çeçenistadaki, Dogu Türkistanda  katledilen müslüman kardeşlerimizin çığlıklarına kulak tıkayan medya, son günlerde sırf cebini ısındirmak için Allah Rasulüne yapılan hadsizligi destekler nitelikte haber yapmaktadır.

Kağıdı turnusol kağıdı gibi renkten renge giren, murekkebi ise küfrün mürekkebi olan Cumhuriyet Gazetesine soruyoruz.
Filistinde, Afganistanda, Myanmarda, Suriye'de,Irakta, Doğu Türkistanda yuzlerce gunahsiz kadın çocuk demeden katledilirken bunları dile getirmediniz, gazetenizde mansetlerinizde yer vermediniz, insan hakları, özgürlüklere karşı bir saldırı olarak degerlendirmediniz. Şimdi Islam'a, Allah Rasulüne hakaret etmekten traj yakalamış bir derginin 10 mensubu öldü diye Haçlıdan daha çok siz sahip çıkıyorsunuz. Papa dahil bu olayın fikir özgürlüğü olmadığını söylerken, siz fitne cikartiyorsunuz. Unutmayın ! Beşikte ki bebesinden, mezardaki dedesinin kefenine kadar düzen ve nizam sahibi olan Islam Medeniyetini kirletmenize izin vermeyecegiz !

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.