banner913
banner932
banner1012

Baf Ülkü Yurdu nereye gidiyor?


Niyazi ERGÜLEN

Niyazi ERGÜLEN

Okunma 08 Eylül 2020, 18:32

Baf Ülkü Yurdu (BÜY) gene kurulunu izlemiştim. Kulübün 200.000 TL borçlu olduğunu iddia ederek kendisinin geniş bir yönetim kurulu oluşturduğunu söyleyen Ahmet Ertay, on üyenin aylık 1000 TL vereceğini ve 1 yıllık aidat peşin ödeyeceğini, yeni sezona 120.000 TL ile başlayacağını ayrıca sponsorlar bulduğunu söyleyerek göreve talip olmuştu.
Ancak kulübün borçları olduğunu kendisinin ve ekibini aştığını söyleyen Ertay, kulübü küçültmeye gideceğini söyledi. Kısacası köklü efsane kulüp BÜY büyük camia ve kulüp olmasına rağmen daha büyüyeceğine, küçülmeye gitmesi BÜY nereye gidiyor sorusu sormam gerekti. Bradi kulübün bu borçlarının olduğunu aday olduğunda bilmiyor muydu? Borcun var olduğunu bile bile başkanlığa aday oldu.
Ligi 6. sırada bitiren bir takımın, 75 yıllık bir kulübün bünyesi ile oynamak ne kadar doğru? Aslında kulüpler kişilerin değil camialarındır. Peki BÜY camiası bunu kabul edecek mi? Ayrıca yapılan olağanüstü mali kongrede bir konuşma yapan eski başkan Erhan Arıtan, elinde belgeleri havaya kaldırarak konuşmasında kulüp kullanımında olan arazinin bir kısmını hile ile Ahmet Ertay ve Mehmet Kadri’ye ait arazilerine yol götürmek maksadıyla kendi üzerlerine alarak kulüp tarihinde bir ilke imza attılar. Erhan Arıtan çok şey konuşacak var olduğunu fakat kendisinde kalacağını söyledi.
Kulüp küçültecek diye Ahmet Hatay ve Azat Tip’i Gönyeli’ye 250.000 gibi komik rakamla kiraya verildi. Ve birçok futbolcuların başkan Ertay’ın tutumundan dolayı kendilerine kulüp aramaktadırlar. Takımı küçültmek hatasına düşmek, hedefsiz bir kulüpte başarılı teknik direktör Gökmen Davutoğlu da lig bitiminde sonra kalmayacağını belirtmiş tekrar anlaşmamıştı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.