banner913
banner932
banner1012

Ayakta alkışlamak gerekir


Tigin Kişmir

Tigin Kişmir

Okunma 27 Kasım 2019, 23:27

Geçtiğimiz hafta sonu Cemsa Karting Tesisleri içerisinde gerçekleştirilen ve iki gün boyunca on binlerce motorsporları severe çok keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Başta; Near East Bank, Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi ve Enver Haskasap, organizasyonun sportif direktörlüğünü üstlenen KKOK Başkanı Zeki Topcu’ya, Sportif Direktörü İrfan Topcu ve Mehmet Karzaoğlu'na bu muhteşem organizasyon için çok teşekkür ederim.

Tabii ki böylesi büyük organizasyonlar çok büyük vizyon sahibi olmayı gerektirir, ama vizyonun dışında, sponsor desteği, bilgi ve deneyim de çok önemlidir. Organizasyona sponsor olup destek veren, Dolphin ile Telsim Vodafone’a da ayrıca büyük bir teşekkür etmek gerekir. Tabii son yıllarda motorsporlarına desteği ile bilinen ve bizlerin baktığı pencereden yaptığımızı izleyen Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Sn. Hasan Karaokçu’ya da çok büyük bir alkış gerekir.

Bu büyük organizasyon için kimler yoktu ki. Tüm dünya tarafından drift sporunun en önde gelen isimlerinden, Jack Shanahan, Matt Carter, Mitch Lerner, Conor Shanahan ve Duane Mckeever. Bu sporcuların KKTC’ye getirilmesi ve burada yarıştırılması tahmin edebileceğiniz gibi çok kolay iş değildir. Ayrıca organizasyonda en az bu isimler kadar değerli bizim kendi sporcularımız da yer alacak olması bizlere ayrı bir heyecan kattı. Kendi sporcularımızı, uluslararası seviyede marka olmuş dünyanın dört bir yanından bu güzelim cennet adamıza gelen isimlerle ayni parkurda birbirleriyle mücadele ederken izlemek hem biz izleyiciler hem de sporcularımız için paha biçilmez bir keyifti.

Şimdi; bu organizasyon oldu da ne oldu diyecek gruplar olabilir.

Bu soruya verilecek cevaplarımız çok ciddi kaynakla dayanarak vardır. Aşağıda yazacağım ülkelerde yüz binlerce yabancı izleyici canlı yayınlarla KKTC’de yapılan bu olayı izlediler. Canlı yayın yapılan bu ülkeler İrlanda, Avustralya, İngiltere,İskoçya, Türkiye ve KKTC. KKTC de sosyal medya üzerinden ve Devletimizin resmi kanalı olan BRT’den ayni zamanda yerel kanallarımızdan Kanal Sim’den de canlı yayınlanan bu organizasyon, yüz binlerce kişiye ulaştı. Ülkemizin tanıtımından tutun da her zaman söylediğim gibi ”çok ve doğru çalışarak” uygulanmaya çalışılan ambargolarla nasıl mücadele verip  başarılı olunabileceğimizi bizlere çok net göstermişlerdir.

Tekrardan söylemem gerekirse, Böylesi büyük ve sadece ülkemizde değil tüm dünyada ses getiren bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkı koyan emek koyan herkese çok teşekkür ederim. “AYAKTA ALKIŞLANMANIZ GEREKİR”"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.